Recent

Archief

18 januari 2019 - BREAKING - IJsselmeervogels: Derby voor het eerst in historie voor wedstrijddag uitverkocht

Doelpunt van de Week Zoals elke week organiseren we ook nu weer in samenwerking met de KNVB een Doelpunt van de Week. Bekijk de video, stem op jouw favoriet en maak kans op een shirt van je club! [poll id=92989]

18 januari 2019 - Jari Duijvestijn verlaat Excelsior Maassluis

Jari Duijvestijn verlaat Excelsior Maassluis aan het eind van het seizoen. De 22-jarige kwam afgelopen zomer over van Westlandia, maar speelde sindsdien slechts tijdens oefenwedstrijden.

18 januari 2019 - Van Eijma en Agatowski per direct weg bij Kozakken Boys

Julian Agatowski en Irvingly van Eijma (foto) hebben Kozakken Boys per direct verlaten. De eerstgenoemde heeft al een andere club.

18 januari 2019 - Keepersnieuws van GVVV

Waar de ene doelman heeft verlengd, vertrekt de ander bij GVVV. Joshua van den Berkt heeft zijn aflopende contract verlengd, terwijl de club en Bart van de Beek in goed overleg hebben besloten dat niet te doen.

18 januari 2019 - Eric Meijers verlengt zijn verblijf bij VVSB

Eric Meijers en VVSB hebben besloten om hun samenwerking, die officieel sinds 3 november bestaat, ook in het komende seizoen voort te zetten. Het contract met de trainer is daartoe verlengd.

17 januari 2019 - SV Spakenburg in achtervolging op favoriet IJsselmeervogels

Met dank aan statistiekenbureau Opta Sports kijken we hier elke week statistisch vooruit naar de live-wedstrijd op Fox Sports van het weekeinde. Dat is deze keer IJsselmeervogels-SV Spakenburg.

17 januari 2019 - Weijl en Claver kiezen voor AFC

AFC heeft bekend gemaakt dat de koploper per direct Vincent Weijl en Cody Claver (foto) aan de selectie kon toevoegen.

17 januari 2019 - GVVV-Excelsior Maassluis volgende week live op tv

De subtopper tussen de klassieke topamateurclubs GVVV en Excelsior Maassluis wordt op zaterdag 26 januari rechtstreeks uitgezonden door FOX Sports. Het duel begint, zoals gebruikelijk bij live-wedstrijden, om 15.30 uur.

17 januari 2019 - Drie man vertrekt bij VV Katwijk

De wegen van VV Katwijk en die van Kilian Berkhout, Petrit Hoxhaj en Sten Vreekamp gaan komende zomer scheiden. Dit is na onderling overleg overeengekomen.

17 januari 2019 - Furhgill Zeldenrust per direct van Helmond naar Rijnsburg

In navolging van Jeroen Meefout heeft Rijnsburgse Boys een tweede tussentijdse nieuweling binnen gehaald: Furhgill Zeldenrust (29). De tweebenige vleugelspits komt van Helmond Sport, waar hij ondanks een verbintenis tot medio 2019 per direct mocht vertrekken.