Nieuws

Aanpassingen technische staf van VV Katwijk

Jan Zoutman en VV Katwijk hebben ruim twee weken nadat de trainer is aangetreden enkele aanpassingen gedaan in de technische staf. Hij heeftThomas Duivenvoorden definitief aangesteld als assistent en Joost Leonard gaat extra werk verrichten.

Jan Zoutman wordt de rest van het seizoen geassisteerd door twee assistent-trainers. Behalve clubman Patrick Heijmans is Thomas Duivenvoorden definitief aangesteld als vervanger van de vertrokken Wim Schaap. De laatstgenoemde loopt dit seizoen voor zijn opleiding Trainer-Coach 1 stage en maakt nu tevens de rest van het seizoen af als assistent. De 32-jarige was de afgelopen drie seizoenen hoofdtrainer van tweedeklasser DOSR en daarvoor onder meer jeugdtrainer bij ADO Den Haag, VVSB, Wilhelmus en Alphense Boys.

Ook heeft de technische leiding met oud-spits Joost Leonard overeenstemming bereikt over het uitbreiden van zijn rol. Joost Leonard (op de archieffoto rechts in duel met Kenny van der Weg van NAC Breda) gaat naast zijn rol als spitsen-trainer n keer per week op het trainingsveld als assistent-trainer fungeren.