Nieuws

Aanvaller Sherwin Grot verlaat GVVV opnieuw

Sherwin Grot verlaat GVVV aan het einde van dit seizoen voor de tweede keer in zijn loopbaan. De 28-jarige aanvaller en de club uit Veenendaal hebben besloten het aflopende contract niet te verlengen.

Grot keerde medio 2018 terug op sportpark Panhuis, waar hij van 2013 tot 2015 zeventig wedstrijden had gespeeld. Dit seizoen staat de teller voor de aanvaller ook al weer op 25 duels. Hij scoorde hierin zeven keer.

Via de jeugd van Vitesse/AGOVV, ESA en NEC kwam Grot bij De Treffers terecht. Na een seizoen bij de club uit Groesbeek verkaste hij naar FC Presikhaaf.  Dat was van korte duur, want PEC Zwolle zag het zitten in de spits. Daar werd hij in 2013 opgepikt door GVVV. Na twee seizoenen het tenue van de blauwhemden te hebben verdedigd, verkaste Sherwin Grot (foto) in 2015 naar Kozakken Boys. Via IJsselmeervogels en TEC kwam de aanvaller in 2018 weer in Veenendaal terecht.

Hoewel hij tot de vaste waarden behoort van GVVV, mag hij mede vertrekken, omdat de club in Philip Ties (SV Spakenburg) en Jesse van Nieuwkerk (Quick Boys) twee nieuwe aanvallers heeft vastgelegd.