Nieuws

Abdel Metalsi is de vierde nieuweling in korte tijd voor Lienden

Door zich als vertegenwoordiger van de Peter Barendse Academy & Soccer School aan te sluiten bij FC Lienden, heeft Abdel Metalsi het voorbeeld gevolgd van Vlatko Lazic, Noah Barendse en Youandi Renfurm. Hij is de vierde nieuweling in korte tijd voor de degradatiekandidaat.

De 24-jarige Abdel Metalsi (foto) is een in Nederland geboren voormalige Bosnische jeugdinternational, die eerder uitkwam voor onder meer SV Argon, Vitesse en Almere City FC. De verdediger verruilde in de zomer van 2017 de club uit Flevoland voor Mladost Doboj Kakanj uit zijn vaderland. Sinds de zomer zat hij zonder club.

Eerder had Milad Intezar laten weten dat hij het seizoen afmaakt bij FC Lienden. De aanvoerder moet qua salaris inleveren, maar blijft de club trouw. ,,Als ik in beeld wil blijven bij de nationale ploeg van Afghanistan, moet ik op niveau blijven voetballen, legde de middenvelder uit op de officile site van de Betuwnaren. ,,Ik ga minder verdienen, dus voor het geld doe ik het niet. Maar in al die jaren bij FC Lienden heb ik natuurlijk een goede band opgebouwd met veel mensen. Samen met hen hoop ik er weer iets moois van te maken. Bovendien hebben zich ook geen clubs uit de Tweede Divisie bij mij gemeld.

Lees ook:

Versterkingen voor FC Lienden: Lazic, Barendse en Renfurm sluiten aan vanuit Peter Barendse Academy

Doorstart FC Lienden met hulp van Nordin Wooter en Peter Barendse

VVSB-coach Eric Meijers: We gaan er gewoon vanuit dat wij volgende week zondag spelen