Nieuws

AFC-BVV Barendrecht volgende week live op tv

De wedstrijd tussen AFC en BVV Barendrecht wordt op zaterdag 13 april rechtstreeks uitgezonden door FOX Sports. Het duel begint, zoals gebruikelijk bij live-wedstrijden, om 15.30 uur.

De zendgemachtigde van de Tweede Divisie richt zich zo op zowel de strijd om de titel als het gevecht om klassebehoud. Na de uitslagen van afgelopen weekeinde zakte BVV Barendrecht naar de positie die aan het eind van het seizoen rechtstreekse degradatie naar de Derde Divisie betekent. Het heeft tot gevolg dat de ploeg dringend punten nodig heeft als zij de race met VVSB en FC Lienden positief wil keren. Dan komt het ongelegen om uitgerekend een wedstrijd te spelen tegen de koploper die zich geen puntverlies kan permitteren. AFC voelt immers de spreekwoordelijke adem van IJsselmeervogels in de nek hijgen, want de club uit Spakenburg heeft momenteel slechts twee punten minder.

Met die achtergrond in gedachten maakte Fox Sports de keuze om deze ontmoeting te promoveren tot de live-wedstrijd van speelronde 29.