Nieuws

AFC en Landvreugd gaan door

Ulrich Landvreugd is ook volgend seizoen trainer van AFC. Het Amsterdamsche Voetbal meldde dat tijdens het jaardiner van de club de contractverlenging van de 47-jarige oefenmeester bekend werd gemaakt.

Landvreugd is bezig aan zijn eerste seizoen als eindverantwoordelijke bij de club, waar hij eerder speler en jeugdtrainer was. Na avonturen bij Voorland, De Dijk, SVW’27, Blauw-Wit Amsterdam, Barnet (assistent), Eemdijk en Hooglanderveen keerde hij afgelopen zomer terug op Sportpark Goed Genoeg.

Onder zijn leiding presteert AFC uitstekend. De Amsterdammers gaan aan kop in de Tweede Divisie, met twee punten voorsprong op achtervolger IJsselmeervogels. Bovendien werden er in de TOTO KNVB Beker successen behaald door Telstar (5-0) en TOP Oss (1-0) te verslaan, waarna Willem II in de laatste zestien te sterk bleek.

De jarige club, die bij het jaardiner haar 124ste verjaardag vierde, lijkt de succesformatie van dit seizoen bij elkaar te houden, want naast Landvreugd blijven ook dertien spelers uit de huidige selectie de club trouw.

Lees ook:

AFCer Milan Hoek kan nu op de fiets naar het sportpark

AFC verlengt met sterkhouders Ignacio en gebroeders Teijsse, liefst 9 spelers tekenen bij

AFC verlengt met sterkhouders Ignacio en gebroeders Teijsse, liefst 9 spelers tekenen bij