Nieuws

AFC verlengt met sterkhouders Ignacio en gebroeders Teijsse, liefst 9 spelers tekenen bij

Winterkampioen AFC’Amsterdam is met het oog op volgend seizoen druk bezig om de huidige selectie bij elkaar te houden. Na een succesvol halfjaar hebben liefst negen spelers aangegeven bij de club te blijven. Zo zullen Raily Ignacio en de gebroeders Yordi en Kenny Teijsse ook volgend seizoen het shirt van de koploper te zien zijn.

Met 33 treffers (vijftien voor Ignacio en negen voor zowel Yordi als Kenny Teijsse) in de competitie verantwoordelijk voor bijna driekwart van de totale doelpuntenproductie van de Amsterdammers. Ignacio vertolkte vorig seizoen als aanwinst van Kozakken Boys al een hoofdrol door AFC in de Tweede Divisie te houden. De gebroeders Teijsse kregen afgelopen zomer op Goed Genoeg de kans om voor het eerst sinds hun jeugd weer samen in één team te spelen. Yordi kwam over van Quick Boys, Kenny speelde bij SC Cambuur.

Naast de drie aanjagers blijven ook Tim Linthorst (overgekomen van Berliner AK), Melvin Grootfaam, Milan Hoek, Derre Kwee en Matthijs Jesse bij de trotse koploper van de Tweede Divisie. Over het aflopende contract van Uli Landvreugd, die bezig is met zijn eerste seizoen, is nog geen nieuws bekend.