Nieuws

Bert Koomen keert terug in de Tweede Divisie

Na Sefa Kurt en Nick Zeijlmans heeft Rijnsburgse Boys een derde verdediger vastgelegd voor volgend seizoen: de op 3 januari 22 jaar geworden Bert Koomen. De in Sassenheim geboren voetballer is aan zijn tweede jaar bij FC Lisse bezig, waar hij dit seizoen op zijn favoriete positie speelt, die van rechtsback.

Bert Koomen begon zijn voetbalcarrire bij Ter Leede. Op 9-jarige leeftijd werd hij gescout door Feyenoord, waar hij van 2006 tot 2017 actief was. De laatste twee jaar had hij een profcontract en speelde in Jong Feyenoord. Tussendoor werd hij door de Rotterdammers voor een half jaar verhuurd aan FC Den Bosch waar hij tegen FC Emmen debuteerde in het profvoetbal, maar een doorbraak bleef uit. Het deed hem besluiten om over te stappen naar FC Lisse, waar hij vorig jaar debuteerde in de Tweede Divisie.

Op 11 januari tekende Bert Koomen een contract bij Rijnsburgse Boys. Dit betekent dat hij medio 2019 het geel-blauw van FC Lisse verruilt voor het geel-zwart van Rijnsburgse Boys. Koomen: ,,Ik wil graag in de Tweede Divisie spelen en dat is dit seizoen bij FC Lisse niet het geval na de degradatie afgelopen zomer. Rijnsburgse Boys is voorts een mooie en ambitieuze club die bijna altijd in de top vijf speelt met aanvallend voetbal. Dat moet ook volgend jaar het doel zijn.

Bert Koomen heeft bij Rijnsburg een contract voor n jaar getekend met een optie op een tweede seizoen.

Op de foto is Bert Koomen (links) als speler van FC Lisse met Danny de Leeuw van GVVV.

Lees ook:

Rijnsburgse Boys haalt Jeroen Meefout uit Amerika

Artien: Als je vijf wedstrijden op rij niet wint, dan doet dat iets met een voetballer

WBE blijft hoofdsponsor van Rijnsburgse Boys