Nieuws

Bert van Hunenstijn wordt nieuwe trainer van HHC

HHC Hardenberg heeft in Bert van Hunenstijn een opvolger voor de vertrekkende hoofdtrainer Gert Jan Karsten gevonden. De 51-jarige oefenmeester uit Ermelo start in de zomer bij de huidige koploper van de Tweede Divisie.

Voorzitter Bert Beun is blij met de komst van de oefenmeester. ,,HHC Hardenberg is een club van naam en faam met een selectie die goed presteert en grotendeels blijft. Dat vraagt om een trainer die vanuit deze elementen in staat is te kijken hoe een volgende stap, passend bij onze clubcultuur, kan worden gemaakt. Qua vakkennis en als persoon is Bert van Hunenstijn de ideale opvolger van Gert Jan Karsten. We zijn blij en vol vertrouwen dat Bert zijn naam vanaf komend seizoen heeft verbonden aan onze vereniging.”

Bert Van Hunenstijn (op de foto als trainer van SDC Putten) is ook enthousiast. ,,Het is een prachtige uitdaging. De gesprekken met technisch manager Gert Heerkes en het bestuur verliepen aan beide kanten heel prettig.” De trainer stond in het verleden aan de leiding bij onder meer DVS’33 uit Ermelo en SDCP. Momenteel is hij bezig met een ,,vriendenklus” voor FC Horst, waar hij tot het einde van het seizoen fungeert als interim-trainer. ,,HHC Hardenberg is een prachtige club en ik kijk ernaar uit om te beginnen.”