Nieuws

Blok wil na contractverlenging bij Scheveningen stabiel worden

SVV Scheveningen en trainer John Blok hebben besloten nog een jaar met elkaar door te gaan. De club kiest met het langer vastleggen van de oefenmeester, die al vijftien jaar coach van de hoofdmacht is, voor continuïteit bij de huidige nummer veertien van de Tweede Divisie.

Als het aan de 51-jarige trainer ligt, valt er op sportief vlak nog veel te behalen voor zijn huidige werkgever, zo zei hij op Omroep West. Blok vertelt enthousiast te zijn geworden door de Tweede Divisie, wat maakt dat hij zich nog meer dan voorheen laat omringen door routiniers. Zo doet de alom bekende Martin Jol sinds kort dienst als adviseur, is zijn broer Cock technisch manager en wordt Albert van der Dussen belast met de verantwoordelijkheid over de jeugdopleiding.

Verder liet Blok weten dat hij uitgebreid de tijd heeft genomen voor hij besloot om te verlengen op Sportpark Houtrust. Wat bij hem speelde tijdens deze afweging was de vraag of hij het na zo’n lang dienstverband nog zag zitten en of de spelersgroep ervoor te porren was.