Nieuws

Boy van de Beek verlengt zijn verblijf bij De Treffers

De Treffers en Boy van de Beek hebben overeenstemming bereikt over een verlenging van het contract met twee seizoenen plus een optie voor nog een jaar.

Boy van de Beek (foto) is blij met de verlenging. ,,Ik heb het hier sinds mijn komst in februari 2018 super naar mijn zin. Ik voelde me direct thuis al zaten we voetballend natuurlijk in een lastige situatie met de strijd tegen degradatie. Ik heb de ambitie niet meer om naar de Keuken Kampioen Divisie te gaan. Verder zijn er maar weinig clubs die het zo goed voor elkaar hebben als hier. Voor mij was de keuze heel erg gemakkelijk.

Sinds zijn komst speelde Van de Beek 31 competitiewedstrijden, waarin hij zes keer scoorde en negen maal een assist gaf. Hij maakte zijn debuut op 3 februari in de thuiswedstrijd tegen Jong Sparta Rotterdam, de tegenstander van zondag. ,,Dit seizoen moeten we zo hoog mogelijk eindigen. Voor de aankomende seizoenen moeten we van onszelf eisen dat we bovenin, top vijf of zeven gaan meedoen. En dat structureel. Dit moet gewoon kunnen bij een club als De Treffers.

Voor het komende seizoen liggen tot nu toe Joris Janssen, Coen Maertzdorf, Aziz Khalouta, Tjeu Langeveld en Boy van de Beek vast bij De Treffers.

Lees ook:

Lowie van Zundert naar De Treffers

Arda Havar na een klein half jaar al weg bij De Treffers

Boy van de Beek heeft absoluut geen spijt van overstap naar aartsrivaal De Treffers