Nieuws

BREAKING – IJsselmeervogels: Derby voor het eerst in historie voor wedstrijddag uitverkocht

De Spakenburgse Derby tussen IJsselmeervogels en Spakenburg, die morgen plaatsvindt op het rode gedeelte van de Westmaat, is geheel uitverkocht. Alle 7.500 toegangskaarten zijn verkocht. Het betekent een unicum voor de Derby, waarvoor traditiegetrouw nog veel kaarten aan de kassa verkocht werden.

De afgelopen dagen werd men al gewaarschuwd; wil je erbij zijn, wacht dan niet tot de kaartverkoop aan de kassa. De afgelopen weken ging de online kaartverkoop harder dan ooit, waardoor er voor de voorverkoop avonden op de club nog maar een select aantal beschikbaar bleef. Zojuist zijn de tickets die daarvoor waren gereserveerd online verkocht, waardoor er geen kaarten meer zijn te krijgen voor het veelbesproken duel.

Theo Muijs, secretaris bij IJsselmeervogels, zegt het volgende: ”Dat de derby een dag van tevoren volledig is uitverkocht is voor zover ik weet een unicum.. Dat komt enerzijds door het competitieschema, veel teams zijn nog vrij, maar zeker ook door de geweldige samenwerking tussen Eyecons (tweededivisie.nl), FOX Sports en IJsselmeervogels Media in de aanloop naar de wedstrijd. We hopen dat alle bezoekers morgen een fantastische dag mogen beleven.”

Voor de thuisblijvers rest er dan ook maar één ding, de uitzending op FOX Sports. Die begint al om 14:30 vanwege de extra lange voorbeschouwing met analist Hans Kraay jr., die ook via onze socials morgen kort zal voorbeschouwen op de wedstrijd. Ook na het duel zal er een halfuur worden nabeschouwd op de sportzender. IJsselmeervogels fans zonder kaart zijn uiteraard wel welkom voor het feest in de sporthal na afloop van de wedstrijd.