Nieuws

BVV Barendrecht heeft deze week twee spelers moeten wegstrepen

Nadat Donny Navajas Sanches (foto) afgelopen zaterdag met een hattrick tijdelijk afscheid heeft genomen van BVV, heeft Barendrecht deze week ook Max van Dijk voorlopig moeten wegstrepen op de lijst met beschikbare spelers.

Max van Dijk is de komende weken niet beschikbaar, nadat de centrale verdediger is geopereerd aan een schouder. De kwetsuur liep hij vorig seizoen al op, maar na de zomerstop kreeg hij opnieuw last. In afwachting van een oproep voor een operatie probeerde Van Dijk onlangs te starten in het uitduel bij Jong Vitesse, maar die strijd moest de verdediger na tien minuten al staken. Nu Van Dijk is geopereerd, volgt een periode van rust voordat hij met de medische staf aan zijn herstel gaat werken.

Eerder was al bekend dat middenvelder Donny Navajas Sanches de duels in november mist, omdat hij voor zijn carrire een maand in het buitenland verblijft. Hij gaat naar Milaan om daar als model modeshows te lopen. Daarmee is de lijst met afwezigen weer iets langer geworden voor trainer Albert van der Dussen. Buitenspeler Ramy Salem is nog de hele eerste seizoenshelft uit de roulatie vanwege een blessure van vorig seizoen en spits Danil Esajas komt dit seizoen niet meer in actie nadat hij eerder deze maand aan zijn kruisband werd geopereerd.

Van der Dussen mist dus verscheidene spelers, maar kan wel weer beschikken over Yorick van Deelen. De back maakt zijn rentree, nadat hij tegen Rijnsburgse Boys een schorsing uitzat.