Nieuws

Charlton Vicento naar SteDoCo

Charlton Vicento maakt per direct de overstap van Kozakken Boys naar SteDoCo uit de Derde Divisie zaterdag. Daarmee komt na ruim anderhalf jaar een eind aan zijn periode in Werkendam.

In de zomer van 2018 maakte de aanvaller de overstap van Helmond Sport naar Kozakken Boys, waar hij afgelopen seizoen tot de vaste waarden behoorde. Deze competitie heeft de spits het moeilijker, want na zijn invalbeurt tegen Excelsior staat hij op acht duels in de Tweede Divisie, waarvan de aanvaller er slechts twee in de basis stond. De spits heeft overigens wel op een uitstekende wijze afscheid genomen van Sportpark De Zwaaier, want hij kwam bij zijn laatste ontmoeting voor Kozakken Boys twintig minuten voor tijd in de ploeg om daarna al snel de 1-0 te laten aantekenen. Uiteindelijk werd Maassluis met 2-0 verslagen.

SteDoCo staat in de Derde Divisie weliswaar twaalfde, maar de club heeft slechts drie punten voorsprong op de posities die leidden tot plays offs om promotie / degradatie met de Hoofdklasse.

Op de foto een fantastische kopbal van Charlton Vicento (links) uit de wedstrijd tegen ASWH en Gilmaro van de Werp (rechts).