Nieuws

Chima Bosman is de eerste contractverlenging voor Quick Boys

Chima Bosman is de eerste speler van dit seizoen die zijn contract met Quick Boys heeft verlengd. De verdediger zette zijn handtekening onder een nieuw tweejarig contract.

In 2018 ging de Amsterdammer naar sportpark Nieuw Zuid. Met name in de tweede seizoenshelft ontpopte de 23-jarige zich vervolgens tot een zeer betrouwbare schakel. In eerste instantie zou zijn dienstverband bij de ploeg van trainer Edwin Grünholz beperkt blijven tot één seizoen, want mede dankzij zijn goede prestaties tekende hij bij VVSB. Na de promotie van de club uit Katwijk en de degradatie van de vereniging uit Noordwijkerhout, besloot Bosman om alsnog te blijven. De oud-speler van onder meer PSV, NEC en Roda JC en Quick Boys zijn nu eerder om de tafel gaan zitten en dat heeft geresulteerd in een nieuwe verbintenis die Bosman tot medio 2022 aan de club bindt.

Overigens is de 23-jarige niet de enige die al vastligt bij Quick Boys. Paul van der Helm, Pim van der Plas, Joey Ravensbergen, Tim Bloemendaal, Mohamad Mahmoed, Tommy Bekooij, Kevin Goméz Nieto, Raymond de Waard, Jan-Willem Kamp, Jesper de Vré, Jeroen Tesselaar en Bert Steltenpool hebben eerder al getekend dat zij ook komend seizoen op Nieuw Zuid spelen. Jeffrey Ket en Martijn de Zwart liggen, verbonden zich net als Bosman, zelfs nog een jaar langer aan de club.

Op de foto heerst Chima Bosman voor Lowie van Zundert van De Treffers gevaarlijk kan worden.