Nieuws

Christian Mulder leidt de degradatiekraker van zaterdag

Een scheidsrechter die hoofdzakelijk actief is in de Keuken Kampioen Divisie. Dat moet de gedachte zijn geweest bij de aanstelling van Christian Mulder (foto) voor de degradatiekraker van zaterdag tussen VVSB en BVV Barendrecht. Die wedstrijd is tevens de live wedstrijd op Fox Sports. De aftrap is om 15.30 uur.

De arbiter heeft er dit seizoen al negen wedstrijden opzitten op het tweede niveau van Nederland en brengt met zijn 28 jaar ook al de nodige ervaring in. Zo leidde hij maandag nog de derby tussen Jong AZ en SC Telstar: 0-2. In de Tweede Divisie stond hij eerder aan het roer bij de ontmoeting tussen Jong Vitesse en BVV Barendrecht die op 20 oktober met 0-1 werd gewonnen door de gasten.

Er staat extra druk op VVSB-BVV. Nadat eerder dit seizoen Jack Honsbeek bij VVSB als trainer al werd vervangen door Eric Meijers, volgde maandag het nieuws dat Albert van der Dussen is vertrokken als oefenmeester van Barendrecht. Zijn assistenten Jermaine Sandvliet en Warry van Wattum hebben zaterdag de technische leiding bij de club.

De overige aanstellingen zijn:

AFC-VV KatwijkN. B. Smit
Koninklijke HFC-GVVVJ. J. M. Vries
Excelsior Maassluis-FC LiendenF. A. van Herk
SVV Scheveningen-Jong Sparta RotterdamS. de Brito Roque
Jong Almere City FC-Kozakken BoysM. Vos
IJsselmeervogels-Rijnsburgse BoysE. P. W. Thijs
HHC Hardenberg-Jong VitesseW. H. Bronsvoort
De Treffers-SV SpakenburgR. H. Hensgens

Lees ook:

Albert van der Dussen per direct weg bij Barendrecht

Eric Meijers nieuwe trainer van VVSB