Nieuws

Clubloze Jermo Wilsterman kiest voor De Treffers

Jermo Wilsterman speelt met ingang van komend seizoen voor De Treffers. De 26-jarige zit momenteel zonder club, sinds hij in de winterstop vertrok bij FC Lienden. De laatste vijf weken trainde hij al mee met de selectie van de Groesbekers.

Voordat Jermo Wilsterman naar FC Lienden ging, speelde hij in de jeugd bij De Graafschap en daarna voor De Bataven uit Gendt. Voor FC Lienden werkte de verdediger in tweeënhalf jaar tijd 75 competitiewedstrijden af. Daarin maakt hij vier doelpunten, waarvan twee tegen De Treffers. ,,Ik werd benaderd door Henk Grim en aan de gesprekken hield ik een heel goed gevoel over. Dit merk ik terug door de wijze dat ik ben opgevangen binnen alle geledingen van de vereniging. De Treffers kende ik natuurlijk al, omdat ik er al een aantal keren tegen gespeeld heb. Er staat een geweldige accommodatie waar veel bezoekers komen en er bij thuiswedstrijden een mooie sfeer is. Hiervan wil ik graag deel van uitmaken.”

De naam Wilsterman is geen onbekende naam op sportpark Zuid. Vader Brian speelde van 2001 tot 2003 in het rood-zwart van De Treffers. ,,Mensen binnen de club kennen mijn vader nog en mijn vader was enthousiast over de club. Dit samen met mijn gevoel maakte de keuze gemakkelijk.”

Jermo Wilsterman is na Dennis Janssen (Top Oss) de tweede nieuweling voor volgend seizoen. Voor 2019/’20 zijn de volgende spelers al vastgelegd door De Treffers: Jermo Wilsterman, Dennis Janssen, Bas Hendriks, Mees Siers, Bryan Sirvania, Robin Janssen, Niels Kornelis, Abel Franssen, Pim Balkestein, Niek Versteegen, Aziz Khalouta, Boy van de Beek, Tjeu Langeveld, Joris Janssen en Coen Maertzdorf.

Op de foto viert Jermo Wilsterman (rechts) één van zijn vier doelpunten voor FC Lienden. Naast hem Maurits de Baar.