Nieuws

Daan Blij verlengt contract bij Excelsior Maassluis

Daan Blij heeft zijn contract bij Excelsior Maassluis met één seizoen verlengd. De clubtopscorer van vorig seizoen zal volgend jaar beginnen aan zijn zesde seizoen in Maassluis.

,,Daan is met zijn vele goals en assists een belangrijke speler voor ons”, reageert technisch manager Niels Redert op de website van de club. ,,Tevens past hij perfect in het Excelsior Maassluis-DNA. Hij ligt goed in de spelersgroep en maakt met zijn ervaring en inzicht andere spelers beter. Voor een type als Daan kom je graag naar een wedstrijd van Excelsior Maassluis kijken. Vandaar dat we extra content zijn dat hij de club trouw blijft.”

Daan Blij zelf is tevreden dat hij al vroeg in het seizoen duidelijkheid heeft. ,,Ik heb net een kleine gekregen, dus ik vind het ook fijn om vastigheid te hebben. Ik heb het erg naar mijn zin en ik hoop dat er na mij nog vele spelers zullen volgen om een zo sterk mogelijk team voor volgend jaar te krijgen.”

Blij is de zesde speler die volgend jaar sowieso in Maassluis zal blijven voetballen. Vorig jaar werd al bekend dat ook Jean-Paul van Leeuwen, Daan Smith, Sefa Kurt, Vincent van den Berg en Kevin Dercks tot minimaal 2021 bij de club zullen blijven.