Nieuws

Dapper Kozakken Boys buigt in de blessuretijd

Pas in de tweede minuut van de blessuretijd viel voor Kozakken Boys het doek in de bekerwedstrijd tegen Vitesse. Toen maakten de Arnhemmers de 1-2, waardoor de ploeg uit Werkendam is uitgeschakeld.

De ploeg van trainer Michel Langerak liet een uitstekende indruk achter door vooral heel gedegen voetbal te laten zien. Dat resulteerde in de eerste kans van de wedstrijd voor Sanny Monteiro. Omdat hij daarvan niet profiteerde, slaagde Mats Bero erin om de gasten in de twaalfde minuut op 0-1 te zetten. Toch liet Kozakken Boys zich hierdoor niet te neerslaan. Ondanks de misser van Monteiro bewezen zij heel effectief met de kansen te kunnen omgaan, want uit de schaarse mogelijkheden kopte Quentin Jakoba in de 59ste minuut raak uit een vrije trap van Jeffrey Rijsdijk.

Vanaf dat moment leek Kozakken Boys stand te houden. Vanaf dat moment wees niets erop dat er geen verlenging zou komen. Tot supertalent Martin degaard, de huurling van Real Madrid, zijn individuele klasse in blessuretijd de doorslag liet geven met een goed schot. De club uit Werkendam nam daarmee met een opgeheven hoofd afscheid van het toernooi om de KNVB Beker, waarin het eerder ONS Sneek en Almere City FC had uitgeschakeld.

Op de foto bejubelen de spelers van Kozakken Boys de tussentijdse gelijkmaker.

Lees ook:

Van Nuland: Onze spelersgroep heeft het nodig achterna te worden gezeten