Nieuws

De Graafschap verhuurt Marlon Versteeg opnieuw naar de Tweede Divisie

De Graafschap gaat Marlon Versteeg opnieuw verhuren aan een club uit de Tweede Divisie. De 21-jarige speelt nu voor FC Lienden en na de zomer voor SV Spakenburg.

De aanvaller liet tot nog toe zeven doelpunten en vier assists noteren tijdens zijn 27 competitiewedstrijden voor FC Lienden. Daarmee maakte hij indruk, maar het was voor De Graafschap nog niet genoeg om hem bij de selectie te halen. Vandaar dat hij zich wederom in de Tweede Divisie verder mag ontwikkelen. Voor SV Spakenburg was het wel voldoende om hem aan de selectie toe te voegen.

Op de officiële site van de ‘Blauwen’ legde Martijn Koelewijn van de technische commissie uit, waarom de club hem huurt. ,,Hij is een fysiek sterke, doelgerichte aanvaller die uitstekend past bij SV Spakenburg vanwege zijn mentaliteit. Marlon is een zeer talentvolle spits die het in zich heeft te slagen in het betaalde voetbal. Wij verwachten daarom dat hij dit zeker kan bij SV Spakenburg. Marlon is nog maar 21 jaar en kan zich op deze manier bij SV Spakenburg volop verder ontwikkelen.”

Op de foto is Marlon Versteeg (rechts) verwikkeld in een duel met Norair Mamedov van VV Katwijk.