Nieuws

De Treffers haalt doelman Dani Centen op bij JVC Cuijk

De Treffers heeft zich voor komend seizoen verzekerd van de diensten van Dani Centen. Beide partijen kwamen ook een optie op een extra jaar overeen. De 21-jarige doelman begon het seizoen bij TOP Oss, maar speelt momenteel voor JVC Cuijk in de Derde Divisie zondag.

Het is de bedoeling dat het talent de vertrekkende Jordy van de Kracht (naar DFS) opvolgt en de concurrentiestrijd aangaat met de vaste doelman Niels Kornelis. ,,Ik ga volle bak strijden om eerste keeper te worden en heb er ongelooflijk veel zin in”, vertelde hij op de officiële site van de vereniging. ,,De Treffers is een stabiele en mooie club en ik kijk er naar uit om in de attractieve Tweede Divisie te spelen.”

In het verleden was Centen, die begon bij VIOS’38 in Beugen, onder meer actief namens de samenwerkende opleiding van TOP Oss en NEC Nijmegen, Achilles’29, Sparta Nijkerk en TOP Oss voor hij in de winterstop koos voor JVC Cuijk. ,,Ik zie mijn overstap naar De Treffers als een beloning van mijn prestaties bij JVC. Ik wil belangrijk zijn voor de ploeg en de club en ga hier alles aan doen.”

Op de foto is Dani Centen nog als doelman van Achilles’29 actief in de Tweede Divisie tegen Rijnsburgse Boys.