Nieuws

De Treffers haalt Guido van Rijn binnen

De Treffers heeft de eerste nieuweling en vijftiende speler voor het komende seizoen binnen. Linksback Guido van Rijn komt over van FC Lienden en tekent voor één seizoen.

De 28-jarige Arnhemmer keerde afgelopen zomer terug bij FC Lienden na twee jaar onder contract te hebben gestaan bij SV Spakenburg. Voor zijn periode op De Westmaat speelde Guido van Rijn al vier jaar bij FC Lienden waarmee hij onder meer algeheel landskampioen bij de amateurs werd. ,,Ik ken De Treffers natuurlijk al jaren omdat ik er vele keren tegen heb gespeeld. De accommodatie is iets wat meteen opvalt. Verder heb ik van diverse spelers en oud-spelers positieve verhalen gehoord en dat beeld werd bevestigd in de gesprekken die ik had met de Technische Commissie.”

In zijn tijd bij Spakenburg liep Guido een vervelende blessure aan het kraakbeen in een knie op, waardoor hij lange tijd uit de roulatie was. Inmiddels is hij weer helemaal fit en miste dit seizoen slechts twee wedstrijden bij FC Lienden. ,,Ik ben volledig hersteld van mijn blessure en heb geen last meer. Verder bezoek ik regelmatig de sportschool om zelf krachttraining te doen, dus ik ben honderd procent fit.”

Voor volgend seizoen heeft de verdediger een duidelijke doelstelling: ,,Ik wil basisspeler worden en mik op een positie in de top zes. Hoewel ik natuurlijk weinig inzicht heb in de andere ploegen, vind ik de top zes een mooi streven.”

Op de foto is Guido van Rijn (links) nog als speler voor FC Lieden en aan de bal tijdens een wedstrijd tegen SV TEC met Trumaine Balrak (rechts).