Nieuws

De Treffers ook komend seizoen verzekerd van Sirvania

In navolging van een tiental andere eigen krachten is ook Bryan Sirvania (foto, links) komend seizoen weer te bewonderen op Sportpark Zuid. De Treffers maakte donderdagavond bekend de samenwerking met de 19-jarige back met één seizoen te verlengen.

Eerder dit seizoen gingen onder andere Robin Janssen, Niels Kornelis, Pim Balkestein en Boy van de Beek hem voor. Sirvinia voetbalde inmiddels vijftig keer voor De Treffers en acteert al op dit niveau sinds de Tweede Divisie heringevoerd werd door de KNVB. Voor zijn debuut schakelen we terug naar 18 februari 2017. Toen moest De Treffers het met Sirvania, halverwege ingebracht, met 1-0 afleggen bij Kozakken Boys.

Op de website van zijn club spreekt de vleugelverdediger lovend over zijn werkgever: ,,Ik heb het prima naar mijn zin, dus ben ik blij met de verlenging. Mijn gevoel bij De Treffers is heel erg warm en alle mensen eromheen hebben echt een rood-zwart hart. Daar maak ik graag deel van uit.”

In het nog lopende seizoen staat de teller momenteel op 15 competitieoptredens, doelpuntenmaker of aangever bij een treffer was hij dit seizoen nog niet. Aankomende zaterdag ontvangt De Treffers het HHC Hardenberg van trainer Gert Jan Karsten.