Nieuws

De Treffers verlengt contracten Gino van den Berg en Bryan Sirvania

Gino van den Berg en Bryan Sirvania hebben hun contract bij De Treffers met twee jaar verlengd. De twee vormen sinds dit seizoen het centrale duo achterin bij de ploeg van trainer Jan de Jonge.

Voor Gino van den Berg is dit het eerste seizoen bij de club uit Groesbeek. Afgelopen zomer maakte hij de overstap van Jong SC Cambuur. ,,Ik zit echt op mijn plek bij De Treffers”, reageert de 22-jarige Venlonaar op de website van de club. ,,Het is een heel warme club waar ik het vertrouwen krijg. Je kunt wel zeggen dat ik zeker blij ben met de verlenging.”

Bryan Sirvania (op de foto in duel met Berry Powel van GVVV) loopt al langer rond op Sportpark Zuid. De nu 20-jarige verdediger is bezig aan alweer zijn vierde seizoen in het eerste elftal van De Treffers. ,,Dat de club nu al wil verlengen, daar spreekt ontzettend veel vertrouwen uit. Ik ben dan ook blij dat ik ook de volgende twee seizoenen in het rood-zwart speel. Vanaf dag één is mijn gevoel op Zuid top geweest. Het vertrouwen dat ik krijg, draagt daar alleen nog maar meer aan bij”, luidt de reactie van Sirvania.