Nieuws

De Treffers verlengt ondanks lichte blessure met tevreden Franssen

De Treffers heeft de aflopende verbintenis van Abel Franssen met één seizoen verlengd. De van Jong NEC Nijmegen overgekomen verdediger volgt met het zetten van zijn handtekening het voorbeeld van zeven huidige en toekomstige ploeggenoten.

Hoewel hij momenteel herstelt van een lichte verrekking van een hamstring, die sinds de wedstrijd tegen FC Lienden op 3 februari opnieuw opspeelt, vertelde de 21-jarige via de officiële site van de club dat hij tevreden is op Sportpark Zuid. Als linksback of centrale verdediger speelde Franssen tot dusver 13 keer onder hoofdtrainer Anton Janssen. ,,Ik heb het goed naar mijn zin. Het gaat, behoudens de huidige blessure ook lekker met me. Gelukkig is het niet beschadigd, alleen iets verrekt. Het gaat goed. Alleen moet ik het nu weer rustig opbouwen. Volgende week wil ik weer aansluiten bij de groep  De Treffers heeft vertrouwen in me en ik ben blij dat ik nog minimaal een jaar in het mooie rood/zwart speel.”

Over de sfeer in Groesbeek is de voormalig jeugdspeler van Willem II erg te spreken: ,,Het is een warme club met goede mensen en een ontzettend leuke spelersgroep”, aldus de verdediger.

Eerder verlengde De Treffers al de contracten met Niek Versteegen, Aziz Khalouta, Boy van de Beek, Tjeu Langeveld, Coen Maertzdorf, Joris Janssen en Pim Balkestein. Verder is De Treffers met het oog op de komende twee seizoenen verzekerd van de komst van Dennis Janssen. De 26-jarige back komt transfervrij over vanuit de Keuken Kampioen Divisie waar hij jarenlang de kleuren van Top Oss verdedigde.

Samenvatting Barendecht – De Treffers 9 februari 2019

Reactie Anton Janssen na Barendecht – De Treffers 9 februari 2019

Dennis Janssen kiest bewust voor overstap naar De Treffers