Nieuws

Dean van Ooijen volgt Patrick Batist

Met Dean van Ooijen van Excelsior Maassluis heeft Westlandia de tweede nieuweling uit de Tweede Divisie gehaald. Eerder koos Patrick Batist van VVSB er al voor om zijn loopbaan per 1 januari in Naaldwijk voort te zetten.

In goed overleg is besloten dat de wegen van Dean van Ooijen en Excelsior in de winterstop scheiden. De aanvaller, die dit seizoen voornamelijk op de reservebank zit, verkast na de jaarwisseling naar Westlandia, de club die hij in 2013 verliet om de overstap naar Maassluis te maken. Het feit dat de 25-jarige dit seizoen nauwelijks in actie kwam, heeft hem doen besluiten om een tussentijdse transfer aan te vragen. Omdat Van Ooijen een contract heeft, kan hij de overstap al in de winterstop maken.

Hoewel de aanvaller tussentijds vertrekt, kijkt de Naaldwijker positief terug op zijn tijd bij Excelsior Maassluis. ,,Ik heb het vierenhalf jaar naar mijn zin gehad en heel mooie dingen meegemaakt bij Excelsior Maassluis. Ik heb mijn aandeel gehad bij het kampioenschap in de Topklasse en het Landskampioenschap. Verder hebben we de Supercup gepakt en afgelopen seizoen de Voetbal Rijnmond Cup gewonnen. Ik ben nu 25 jaar en wil gewoon wekelijks spelen. Dat is helaas nu niet het geval.

Lees ook:

Patrick Batist terug naar Westlandia