Nieuws

Dennis Janssen kiest bewust voor overstap naar De Treffers

De Treffers kan vanaf de zomer twee seizoenen beschikken over de diensten van Dennis Janssen (foto). De 26-jarige komt van Top Oss waar zijn contract afloopt. Hij kan zowel als rechtsback, rechtshalf en als verdedigende middenvelder acteren.

De zoon van de voormalige profvoetballer Frans Janssen speelde deze competitie tot nu toe vijftien wedstrijden voor de huidige nummer zeven in de Keuken Kampioen Divisie. Daarin kwam hij één keer tot scoren en was hij tweemaal beslissend met een assist. De allrounder begon zijn voetbalcarrière bij SVO uit Ooij waarna hij in de voetbalacademie van NEC/FC Oss terecht kwam. Van hieruit belandde hij bij TOP. Vanaf 2011/’12 was hij een vaste waarde in het eerste elftal. Dit resulteerde in 196 competitiewedstrijden, tien goals, zestien assists en 15.888 minuten op het een na hoogste niveau in Nederland.

Voor Janssen is het zogenaamde plaatje bij De Treffers compleet. ,,Ik ken de club en weet dat het een warme club is waar de sfeer optimaal is. Verder staat er een complex dat je bij maar heel weinig clubs ziet. Ik ben heel blij met deze overstap.” Hoewel hij een basisplaats heeft bij Top Oss kiest hij bewust voor zijn maatschappelijke carrière. ,,Ik ben op een leeftijd dat je na moet denken wat je na het voetbal wil doen. Op dit moment werk ik al een aantal uur per week bij een accountantskantoor en heb de afgelopen tijd al opleidingen afgerond. Voor mij is dit nu ideale stap en lekker dicht bij huis.”

Lees ook:

De Treffers huurt Ruben da Rocha Rodrigues

Frenk Keukens maakt overstap van De Treffers naar Kozakken Boys

Boy van de Beek verlengt zijn verblijf bij De Treffers