Nieuws

Dennis Kaars keert terug bij voormalige club

Dennis Kaars vertrekt aan het eind van het seizoen bij Quick Boys. De spits keert terug bij een voormalige club van hem: HBOK.

De 31-jarige spits is bezig aan zijn tweede seizoen op sportpark Nieuw Zuid. Daar heeft hij voor lange tijd een indruk achtergelaten, want de naam van Kaars ging de geschiedenisboeken in als de spits die Quick Boys de langverwachte promotie naar de Tweede Divisie bezorgde door in de finale van de play-offs tegen VVSB in de tweede helft van de verlenging de winnende treffer te maken. In zijn debuutseizoen was Kaars goed voor negen treffers in de competitie. In de aansluitende nacompetitie liet de routinier drie belangrijke doelpunten aantekenen, waaronder de genoemde treffer op zaterdag 8 juni 2019.

In het lopende voetbaljaar wist Kaars, die na de winterstop wegens blessureleed nog niet in actie kwam, vier keer het net te vinden. De Noord-Hollander heeft onlangs bij de clubleiding te kennen gegeven dichter bij huis te willen voetballen. Vanaf komend seizoen verdedigt Kaars de clubkleuren van Het Begon Op Klompen uit Zunderdorp.

Op de foto is Dennis Kaars (rechts) voor Quick Boys in duel met Lowie van Zundert van De Treffers.