Nieuws

Denzel James is de zesde ‘blijver’ van Noordwijk

Denzel James is de zesde speler van VV Noordwijk geworden die zijn verbintenis heeft verlengd tot tenminste medio 2021. Hij keerde pas recent terug van Sparta Rotterdam.

Bij het sluiten van de transfermarkt was hij plotseling weer op Sportpark Duinwetering. Eerder dit jaar maakte Denzel James juist de overstap naar Sparta, maar door de promotie naar de Eredivisie werd de kans op speelminuten minder groot. Vanwege zijn leeftijd mocht hij ook niet uitkomen voor de beloften, waardoor een rentree plotseling mogelijk werd. Bestuurslid technische zaken Pieter Vink verklaarde destijds: ,,Wij waren na het vertrek van Denzel zoekende maar een ‘type Denzel’. Als je Denzel dan kan terughalen, haal je het maximale in huis. Wij vinden het voor hem wel erg jammer dat hij zijn droom in het betaalde voetbal nog niet kan waarmaken.”

Nu is het bewijs geleverd dat beide partijen nog altijd blij zijn met de rentree van James door een verlenging van de verbintenis te ondertekenen. VV Noordwijk heeft voor volgend seizoen zes spelers vastliggen: Mike van Vliet, Emiel Wendt, Dylan Rietveld, Nick van Staveren, Sander Bosma en Denzel James.

Op de foto haalt Denzel James (links) uit tijdens de wedstrijd tegen De Treffers, terwijl Bo van Essen van de Groesbekers nog in de achtervolging is.