Nieuws

Dilivio Hoffman maakt overstap van De Treffers naar Quick Boys

Quick Boys heeft zich voor volgend seizoen verzekerd van de diensten van Dilivio Hoffman. De aanvaller komt van De Treffers en tekende een contract voor een jaar met een optie op een tweede seizoen.

De 22-jarige begon afgelopen zomer bij De Treffers en werd direct een vaste waarde in de hoofdmacht. Met vier doelpunten en drie assists tot nu toe heeft de vleugelspits een belangrijk aandeel in de goede prestaties. Eerder kwam Dilivio Hoffman (foto) uit voor Excelsior Rotterdam, FC Twente en FC Den Bosch. Met laatstgenoemde club heeft hij zich vorig jaar tijdens een oefenduel in de kijker gespeeld bij De Treffers.

,,Dilivio is ons in positieve zin opgevallen tijdens de onderlinge wedstrijd op Nieuw Zuid”, aldus het bestuurslid van Quick Boys, Gert Pluimgraaff. ,,Hij is een zeer snelle aanvaller met veel dreiging in zijn spel. Bij De Treffers maakt Dilivio een goed seizoen door. Wij zijn van mening dat er nog veel meer rek zit in zijn kwaliteiten en hopen dat hij bij Quick Boys de volgende stap in zijn ontwikkeling kan zetten.”

De nieuweling stond afgelopen zaterdag in Groesbeek tegenover zijn toekomstige club. ,,Als jeugdspeler van Excelsior heb ik ook weleens tegen Quick Boys gespeeld. Het is een grote club met een heel mooie tribune. Alles is goed geregeld. Bijkomstig voordeel is dat ik er qua reistijd op vooruit ga.” Bij FC Den Bosch maakte Hoffman twee seizoenen geleden zijn debuut in het betaalde voetbal. ,,De ambitie om terug te keren in het profcircuit heb ik nog steeds. Ik ben bereid om te investeren in mezelf en richt me volledig op het voetbal.”