afc barendrecht de-treffers excelsior-maassluis gvvv hhc ijsselmeervogels jong-almere-city sparta-ii jong-vitesse katwijk koninklijke-hfc kozakken-boys lienden rijnsburgse-boys scheveningen spakenburg vvsb

Nieuws 4 december 2017 om 15:45

Doelpunt van de Week: Tuyp, Moro of Kurt?

Wekelijks organiseert de Tweede Divisie een verkiezing voor het Doelpunt van de Week. Uit de goals van speelronde 14 nomineerden we de volgende drie treffers.

Liefst acht doelpunten vielen er tijdens het treffen tussen De Dijk en IJsselmeervogels (2-6), waarvan we er twee nomineerden voor het Doelpunt van de Week.

Jack Tuyp kende door een blessure een valse start in de Tweede Divisie, maar inmiddels heeft de gewezen goalgetter van FC Volendam er alweer vijf gemaakt namens De Dijk.

De openingstreffer van de routinier was van ongekende schoonheid, maar tegenstander Soufian Moro liet zich daarna ook even gelden op het kunstgras in Amsterdam-Noord met een heerlijke knal van afstand.

De vraag is echter of deze goals het winnen van de omhaal van Sefa Kurt, die Excelsior Maasluis de 3-0 opleverde tegen FC Lienden.

Bekijk hieronder de goals nog eens, oordeel zelf en laat je stem achter!

Doelpunt van de week

Speelronde 14

Sorry, This poll is completed on 07-12-2017 - about 10 maanden ago

  • Jack Tuyp (ASV De Dijk) - 7
  • Soufian Moro (IJsselmeervogels) - 81
  • Sefa Kurt (Excelsior Maassluis) - 142
Stemmen
Resultaten

 

Tweede Divisie
Op social media