Nieuws

Dogan Corneille ook volgend seizoen hoofdtrainer in Maassluis

Na navolging van verschillende spelers, van wie Sekou Sylla deze week de laatste was, heeft ook hoofdtrainer Dogan Corneille zijn contract bij Excelsior Maassluis voor minimaal n seizoen verlengd.

De oefenmeester is bezig aan zijn eerste seizoen bij de Tricolores. Na het pas laat aangekondigde vertrek van Jeroen Rijsdijk naar Sparta Rotterdam werd Corneille in mei aangesteld en tot heden bevalt het huwelijk tussen de 44-jarige Limburger en Excelsior Maassluis meer dan goed, zo liet de club weten. Reden genoeg om dus nog minimaal n seizoen met elkaar door te gaan. Zo vindt ook Corneille. ,,In het afgelopen half jaar is me duidelijk geworden dat de club en ik prima bij elkaar passen.

De club noemde op de officile site verschillende redenen voor de contractverlenging. Onder Corneille is de hoofdmacht aanvallender gaan spelen wat leidde tot een keurige positie in de middenmoot met momenteel 22 punten uit 15 wedstrijden. Verder liet Corneille diverse spelers uit de eigen opleiding debuteren. ,,Het is een genot om met deze selectie, die bol staat van talent, te kunnen werken. Er zit nog veel rek en toekomst in deze ploeg en ook daarna staan er weer enkele lichtingen te trappelen om richting de hoofdmacht door te stomen. Dit alles in combinatie met de perfecte samenwerking met staf, technisch management, bestuur en de vele vrijwilligers maakte dat ik niet lang hoefde na te denken om te verlengen.

Lees ook:

Kleijweg, Moreno en Den Hartog blijven in Maassluis

Redert wil mee gaan doen met vriendenploegen

Personele perikelen bij Excelsior Maassluis

Dean van Ooijen volgt Patrick Batist