Nieuws

Donny Navajas Sanchez terug in de Tweede Divisie

Eén van de meest besproken spelers uit de eerste helft van dit seizoen is terug in de Tweede Divisie, want nog net voor het sluiten van de transferperiode heeft SVV Scheveningen voor het restant van de competitie Donny Navajas Sanchez toegevoegd aan de selectie van trainer John Blok.

De middenvelder was niet alleen basiskracht bij BVV Barendrecht, maar ook nog eens één van de sterkhouders van de ploeg. Navajas Sanchez kreeg echter een unieke kans in de modellenwereld bij de topmerken in Milaan, waardoor hij na 11 wedstrijden en zes doelpunten tijdens de competitie de club toch verliet. Omdat de speler geen zekerheden kan bieden aan een voetbalclub, besloot BVV niet verder te willen met zijn vaste waarde.

Die onzekerheid is er nog steeds, maar Scheveningen en Donny Navajas Sanchez (foto) hebben dat ondervangen met duidelijke afspraken en verwachtingen vooraf. Vandaar dat de 26-jarige middenvelder koos voor de ploeg die net als Barendrecht strijdt om klassebehoud. Dat lijkt voor SVV een belangrijke impuls, want zijn teller staat na tweeënhalf seizoen Tweede Divisie al op 62 duels op dit niveau. Daarmee krijgt trainer John Blok er voor de belangrijke slotfase van de competitie een speler bij die breed inzetbaar en in veel opzichten aanvullend is ten opzichte van het reeds aanwezige spelersmateriaal.

Navajas Sanchez liet in een reactie op de site van de club weten blij te zijn een ploeg in de Tweede Divisie te hebben gevonden waar hij zich nog dit seizoen kan aansluiten. Beide partijen hebben afgesproken de samenwerking tegen het einde van het seizoen te evalueren en wanneer alles loopt zoals verwacht de intentie hebben daarna langer met elkaar door te gaan.

Lees ook:

Navajas Sanchez: Ik zei tegen Meneer Dolce: noem me maar Donny en Gabbana

Reactie John Blok na IJsselmeervogels – SVV Scheveningen 26 januari 2019

Tim Eekman keert terug naar BVV