Nieuws

Drie man vertrekt bij VV Katwijk

De wegen van VV Katwijk en die van Kilian Berkhout, Petrit Hoxhaj en Sten Vreekamp gaan komende zomer scheiden. Dit is na onderling overleg overeengekomen.

De 23-jarige Kilian Berkhout (foto) kwam twee jaar geleden van Excelsior Maassluis, waarmee hij het seizoen ervoor de landstitel bij de amateurs had veroverd, naar Katwijk. Nadat de middenvelder vorig seizoen nog regelmatig zijn opwachting maakte in de basis in de race naar het kampioenschap van de Tweede Divisie, stond hij deze competitie slechts vier keer aan de aftrap van een wedstrijd.

Petrit Hoxhaj sloot twee seizoenen geleden aan bij club na een verhuizing uit het noorden, waar hij eerder uitkwam voor onder meer BV Veendam, Be Quick en Jong FC Groningen. Het lukte de middenvelder niet om bij Katwijk een vaste plaats in het eerste elftal te veroveren, waardoor hij nu elders wil proberen om dat wel te bemachtigen.

Sten Vreekamp, de 22-jarige verdediger uit Amersfoort, koos in augustus voor de titelverdediger, nadat duidelijk was dat bij Katwijk drie centrale verdedigers voor lange tijd uit de roulatie zouden zijn door blessures. Eerder in de zomer was zijn contract bij SV Spakenburg beindigd.

Lees ook:

Mike van den Ban en Jordy Hilterman ook volgend seizoen op De Krom

VV Katwijk-Koninklijke HFC: strijd tussen de beste defensies

Voormalige Feyenoorder naar selectie VV Katwijk