Nieuws

Drietal blijft behouden voor BVV Barendrecht

Degradatiekandidaat BVV Barendrecht heeft zich voor komend seizoen verzekerd van de diensten van Ramy Salem, Yarick Dorst (foto, rechts) en Emilio Samsey. De nummer voorlaatst van de Tweede Divisie verlengde de samenwerking met een jaar.

Zowel Samsey als Dorst maakten afgelopen zomer de overstap naar BVV. De eerstgenoemde 25-jarige kwam van FC Lienden, waarna de centrale verdediger uitgroeide tot een vaste waarde op Sportpark de Bongerd met inmiddels negentien competitiewedstrijden voor Barendrecht. Dorst maakte tegelijkertijd de overstap van Bruse Boys, momenteel uitkomend in de Tweede Klasse Zaterdag. Hij heeft als 20-jarige middenvelder inmiddels 18 optredens achter zijn naam staan en daarin vier doelpunten en een assist laten aantekenen.

Voor Salem wordt 2018/’19 zijn vierde jaar bij BVV Barendrecht. De 25-jarige kwam in de zomer van 2016 van de amateurafdeling van Sparta Rotterdam. Sinds zijn komst is hij goed voor zestien doelpunten en zes assists uit 55 competitiewedstrijden. De aanvaller liep eind vorig seizoen een forse blessure op, waarvan hij nog altijd herstellende is. Daardoor kwam hij deze competitie nog niet in actie voor de rood/witten. Na een jaar dat in het teken stond van revalidatie, wil Salem vanaf juli weer een vaste waarde worden.

Daarentegen vertrekt er met Yorick van Deelen (25) ook een basiskracht bij BVV Barendrecht. De vleugelverdediger gaat deze zomer na vijf seizoenen bij de rood/witten een nieuwe uitdaging aan.