Nieuws

Drietal per direct weg bij SV TEC

Daan Disveld, Skender Loshi en Massimo Fonseca Hoogerwerf vertrekken per direct bij SV TEC. Volgens de club is dat gebeurd in goed overleg. Daan Disveld verkast naar DOVO, Skender Loshi vertrekt naar Kosovo en Massimo Fonseca Hoogerwerf gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Drie jaar geleden kwam Daan Disveld (foto) over van FC Den Bosch, toen TEC net als nu in de Tweede Divisie speelde. Na de degradatie was hij een vaste waarde bij de rentree via promotie uit de Derde Divisie en tijdens de eerste seizoenshelft. Toch heeft hij besloten om de overstap te maken naar DOVO uit Veenendaal. Het verblijf van Skender Loshi op Sportpark De Lok was van veel kortere duur, want hij kwam dit seizoen tussentijds naar Tiel en vertrekt nu naar Kosovo.

Massimo Fonseca Hoogerwerf kwam in de zomer van het Poolse Zaglebie Lubin II. Eerder had de aanvaller gespeeld voor onder meer NEC, Arnhemse Boys en De Graafschap. De twintigjarige behoorde dit seizoen drie keer tot de basis van TEC en viel zes keer in. De club maakte bekend dat het bezig is met vervanging voor de drie vertrokken spelers.