Nieuws

Dubbele contractverlenging bij VV Katwijk

Brandon Robinson en reservedoelman Mark de Vries spelen ook volgend seizoen voor VV Katwijk. Beiden hebben hun contract met één seizoen verlengd.

De eerstgenoemde kwam afgelopen zomer van SVV Scheveningen, waar hij na de winterstop goed was geweest voor twaalf doelpunten in de Tweede Divisie. 24-jarige was hierdoor medeverantwoordelijk voor de zeer sterke prestaties van de bewoners van Sportpark Houtrust in de lente. Bij VV Katwijk begon Brandon Robinson op het duel met HHC Hardenberg na nog niet in de basis, maar op basis van zijn invalbeurten denkt de club dat zij nog veel plezier aan hem gaat beleven.

Robinson was in het verleden acht seizoenen actief in de jeugdopleiding van Feyenoord en haalde destijds verschillende nationale jeugdelftallen. Namens NAC Breda maakte hij zijn debuut in de Eredivisie, waarna de aanvaller voor FC Den Bosch 23 duels in de Eerste Divisie speelde.

Mark de Vries gaat met zijn verlenging zijn vijfde seizoen in bij VV Katwijk. Tevens is er met de doelman een optie voor een extra jaar overeengekomen. In de zomer van 2016 kwam de nu 32-jarige keeper van FC Lisse, waar hij zeven seizoenen het doel verdedigde. Hoewel hij op sportpark De Krom voor een groot deel van de tijd als reserve fungeerde, bewees hij bijvoorbeeld afgelopen seizoen na de winterstop het niveau van de Tweede Divisie zeker aan te kunnen. Vandaar dat de kampioen van de Tweede Divisie van 2018 de samenwerking voortzet.

Op de foto grijpt Brandon Robinson (rechts) in namens VV Katwijk tegen Wessel Boer van Koninklijke HFC.