Nieuws

Dubbele portie Tweede Divisie bij Fox Sports

Na een week pauze kunnen de liefhebbers volgende week genieten van twee livewedstrijden op Fox Sports. Eerst op zaterdag 4 mei om 15.30 uur De Treffers-IJsselmeervogels en daarna op zondag de mogelijke kampioenswedstrijd AFC-SVV Scheveningen. Dan staat de aftrap gepland voor 13.30 uur.

De zendgemachtigde van de Tweede Divisie houdt daarmee het vizier vooral gericht op de strijd om het kampioenschap met de twee overgebleven kandidaten. Op zaterdag 4 mei staat IJsselmeervogels immers voor de taak om geen misstap te maken tegen De Treffers om zo de laatste kans op de titel levend te houden. Een dag later komt de koploper in actie. Na afloop van speelronde 31 moeten de Amsterdammers minstens tien punten voorsprong hebben om dan al zeker te zijn van de eerste plaats op de ranglijst. Dat zou kunnen als de mannen van trainer Ulrich Landvreugd zelf winnen, nadat de club uit Spakenburg heeft verloren of gelijk gespeeld.

Met die achtergrond in gedachten maakte Fox Sports de keuze om beide ontmoetingen te promoveren tot de live-wedstrijden van speelronde 31.