Nieuws

Dubbelslag voor GVVV

Door de contractverlengingen van Patrick-Prosper Fini en Tom Oostinjen heeft GVVV aan het begin van dit jaar direct een dubbelslag geslagen.

De eerstgenoemde verdediger met Togolese roots verlengde zijn verbintenis tot 2021. Afgelopen zomer kwam Patrick-Prosper Fini (foto) van 1. FC Bocholt uit Duitsland naar de club uit Veenendaal. Daarvoor speelde de 23-jarige voor SC Woezik, de gezamenlijke jeugdopleiding van NEC en TOP Oss, en Achilles ’29. Al snel veroverde de inwoner van Wijchem een basisplaats.

Daarvoor was GVVV met Tom Oostinjen al overeen gekomen om verbintenis met twee jaar te verlengen. Daardoor zal de 28-jarige inwoner van IJsselstein tot medio 2022 actief blijven op sportpark Panhuis. De dynamische allrounder keerde aan het begin van dit seizoen terug op het oude nest na een vierjarig uitstapje bij SV Spakenburg.

Eerder verlengden Johan Jansen en Mart de Jong hun contract. Robin Mulder, Jeremy de Graaf en Laurens van der Voort hadden nog een doorlopende verbintenis en Joël van Wijk komt in de zomer over van DTS Ede. Daarmee staat het aantal spelers dat voor 2020/’21 zich heeft gecommitteerd aan GVVV op acht.