Nieuws

Dylan Mertens komt voor Sam van Huffel

Koninklijke HFC heeft een vervanger kunnen aantrekken voor de naar Polen vertrokken Sam van Huffel. Dat is Dylan Mertens geworden.

Dylan Mertens heeft een contract voor de rest van het seizoen getekend. De dynamische en technisch begaafde middenvelder speelde in de jeugd bij FC Utrecht, AFC, Argon en FC Den Bosch. Vervolgens was hij binnen het betaalde voetbal actief voor FC Volendam, Telstar en recentelijk TOP Oss. Daar is hij in de herfst vertrokken, waardoor de 24-jarige zich per direct kon aansluiten bij de Haarlemmers.

Een dag eerder had OKS Stomil Olsztyn via zijn officiële kanalen bekend gemaakt dat Sam van Huffel per direct overstapt van Koninklijke HFC naar de club die uitkomt op het tweede niveau van Polen. De op 24 juni 1998 geboren middenvelder maakte afgelopen zomer de overstap van Jong ADO Den Haag naar Haarlem, waar hij direct uitgroeide tot een vaste waarde met in achttien van de negentien competitiewedstrijden een basisplaats. Eén keer viel hij in. Sam van Huffel maakte vier doelpunten voor Koninklijke HFC.

Op de foto juicht Dylan Mertens (links) nadat hij voor Telstar heeft gescoord in de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles.