Nieuws

Eef van Riel ook in 2019/20 een Vogel

Middenvelder Eef van Riel heeft zijn overeenkomst bij IJsselmeervogels verlengd. De 26-jarige in Nijmegen woonachtige Van Riel kwam een contractverlenging overeen tot medio 2020.

Van Riel begon zijn voetbalcarrire bij De Bataven, de ploeg uit zijn geboorteplaats Gendt. Na daar in het eerste elftal te zijn doorgebroken, stapte de zogenaamde box-to-box-speler in 2012 over naar De Treffers. Een tweejarige uitstap naar de De Treffers-rivaal Achilles29 volgde van 2015 tot 2017, waarna hij uiteindelijk nog n seizoen terugkeerde bij De Treffers. Sinds de zomer van 2018 speelt Van Riel op De Westmaat. Na een seizoensstart als invaller staat Van Riel sinds de derby tegen SV Spakenburg in de basiself van trainer Ted Verdonkschot.

De technische commissie is, bij monde van Andr van Diermen, blij met de contractverlenging. ,,Eef bevestigt de verwachtingen die we van hem hadden toen we hem vastlegden. Iemand die als schakelpunt fungeert tussen verdediging en aanval en bovendien de fysieke strijd niet uit de weg gaat. Een middenvelder met specifieke kwaliteiten, die complementair zijn aan die van onze andere middenvelders. Eef heeft het verder erg naar zijn zin hier en wilde graag verlengen.

Op de foto is Eef van Riel in het shirt van IJsselmeervogels in duel met Roy Terschegget van nu nog GVVV en in 2018/19 van rivaal SV Spakenburg.

Lees ook:

IJsselmeervogels behoudt zijn DNA

De kaartverkoop voor de laatste Spakenburgse Derby van seizoen 2018/2019 is los!

International Shanon Carmelia beseft: Bij winst staan we met n been op Gold Cup