Nieuws

Eigen talenten van Excelsior Maassluis verlengen

Twee producten uit de eigen kweek van Excelsior Maassluis hebben besloten om de club trouw te blijven. Het gaat om Giovanni da Fonseca en Redouan Omar Ouali. Beide talenten kwamen al diverse keren in actie voor de ploeg van trainer Dogan Corneille.

Redouan Omar Ouali (20) speelt al zijn hele voetballeven voor Excelsior Maassluis en zag zijn goede ontwikkeling afgelopen zomer beloond worden met een plek in de selectie. De technisch vaardige speler stond tot nu toe vijf wedstrijden in de basis en viel twee keer in.

,,Excelsior Maassluis is al sinds klein af aan mijn club en heb het hier heel erg naar mijn zin. Ik voel me goed en kan het met iedereen prima vinden. Mijn eerste seizoen in de selectie ervaar ik als zeer leerzaam en ben blij dat ik al diverse keren in de basisopstelling heb mogen staan.

Ook Giovanni da Fonseca (20) blijft bij de Tricolores. Hij bewandelde dezelfde weg als Omar Ouali, waarna de middenvelder een uitstekend debuut in en tegen Katwijk met een schitterend doelpunt bekroonde. Daarna kwam de inwoner van Rotterdam nog tien wedstrijden in actie. ,,Ik kan me bij Excelsior Maassluis goed ontwikkelen als voetballer. De sfeer binnen de selectie is uitstekend waardoor ik het heel erg naar mijn zin heb.

Op de foto is Redouan Omar Ouali (links) in duel met Jaimy Brute van Jong Sparta Rotterdam.

Lees ook:

Jean-Paul van Leeuwen is elke dag bezig met sport

Kevin Dercks twee seizoenen langer bij Excelsior Maassluis