Nieuws

Meijers na debacle in derby: ‘Katwijk profiteert van stommiteiten van onze kant’

Het contrast met de vorige speelronde – de klinkende 2-5 overwinning op bezoek bij HHC Hardenberg – kon niet groter, aldus Eric Meijers na afloop van VVSB – VV Katwijk. De trainer van de huidige hekkensluiter kon na de 1-3 thuisnederlaag niet anders concluderen dan dat zijn ploeg zaterdag in eigen huis een terechte nederlaag heeft opgelopen.

In gesprek met FOX Sports is Meijers dus met name verbaasd over het kwaliteitsverschil met de krachtmeting tegen HHC: ,,Ik kan er natuurlijk niet mee leven dat we vandaag veel te weinig hebben gebracht. Als je ons vorige week ziet spelen en je ziet ons vandaag, dat is een wereld van verschil en dat mag gewoon niet. Het zijn cruciale momenten waarop we deze wedstrijd uit handen geven en dat moet je tegen dit Katwijk niet doen.”

Meijers vervolgt zijn analyse met het schetsen van de realiteit tegenover zijn verwachting: ,,Ik denk dat Katwijk toch gemakkelijk de punten heeft opgehaald en dat had ik van tevoren niet gedacht.”

Door deze nederlaag blijft de club uit Noordwijkerhout onderaan staan met tien punten uit 22 speelronden. FC Lienden, nummer voorlaatst, heeft vier punten meer.

Reactie Eric Meijers na VVSB – Katwijk 16 februari 2019