Nieuws

Eric Meijers na Koninklijke HFC: ‘Lange weg te gaan, hebben nog steeds niets’

Na de zege van VVSB op Koninklijke HFC is trainer Eric Meijers nog strijdvaardiger dan hij al was. Nadat de hekkensluiter eerst Excelsior Maassluis had verslagen, moest ook de ploeg van oefenmeester Gert Jan Tamerus er met 3-2 aan geloven op Sportpark de Boekhorst.

Na afloop van de wedstrijd tegen de nummer zes van de Tweede Divisie toonde de 55-jarige coach zich in een opperbeste stemming: ,,De jongens hebben zich allebei de helften goed laten zien. Dat VVSB goed kan voetballen, dat had ik in de eerste weken al gezien. Het was alleen het geloof dat ontbrak, dat hebben we intern besproken met elkaar en nu blijkt dat het kwartje onze kant op valt.”

Over het vervolg van deze reeks van twee winstpartijen, zei Meijers: ,,Het geloof was een tijd lang niet in de ploeg. Ik denk dat we nu dankzij de overwinningen dat geloof weer terug krijgen, maar we moeten realistisch blijven. We hebben nog steeds niets en moeten het onderste uit de kan halen de komende weken. En dan hebben we nog steeds niets. Het is een hele lange weg, maar dit is wel het begin.”