Nieuws

Excelsior Maassluis verwelkomt jong drietal voor komend seizoen

Met het contracteren van Etienne Muishout, Kristijan Nikolic en Soufian Charraoui heeft Excelsior Maassluis de selectie voor komend seizoen bijna rond. De club beschikt nu over 21 spelers.

De jongste van de drie, de 18-jarige Etienne Muishout (foto links), komt uit de regio. De rechtsback wordt door ‘de Tricolores’ overgenomen van Excelsior Rotterdam. Daar speelt de rechtsback in het O19-elftal, maar traint hij mee met de hoofdmacht. ,,Ik heb voor Maassluis gekozen, omdat daar het fijnste gevoel bij had en warm werd ontvangen. Ik heb met veel clubs gesproken. Ik vond het speelniveau, plezier en warmte belangrijk. Excelsior Maassluis voldoet daaraan en dus was eigenlijk de keuze snel gemaakt.”

De qua leeftijd middelste van de drie is een doelman. De 20-jarige Kristijan Nikolic (foto rechts) komt van ASWH uit de Derde Divisie Zaterdag. De twintigjarige werd als voetballer gevormd in de jeugd van SVV, ADO Den Haag en SC Feyenoord voor hij de overstap maakte naar Hendrik-Ido-Ambacht.

Soufian Charraoui (foto, midden) komt eveneens naar Sportpark Dijkpolder. De 22-jarige aanvaller is momenteel actief voor Hoofdklasser Unitas uit Gorinchem en in de zaal bij Feyenoord Futsal. Over zijn nieuwe club spreekt hij lovend: ,,Excelsior Maassluis is een topamateurclub in Nederland waar jonge spelers de kans krijgen om zich uitstekend door te ontwikkelen tot ervaren spelers.”