Nieuws

FC Lienden begonnen met opbouw nieuwe ploeg

Nadat FC Lienden bekend heeft gemaakt in de top van het amateurvoetbal actief te blijven, is de club begonnen met het opbouwen van een ploeg voor volgend seizoen. Wie anders dan Milad Intezar is de eerste speler die zijn contract verlengde.

De middenvelder, die ook in de verdediging wordt opgesteld, begint in de zomer al aan zijn zevende seizoen bij de club uit de Betuwe. ,,In al die jaren bij FC Lienden heb ik natuurlijk een goede band opgebouwd met veel mensen. Samen met hen hoop ik er volgend jaar een mooi seizoen van te maken”, zo verklaarde hij op de officiële site van de blauwwitten. Nadat hij zich in 2013 aan hen bond, werd hij recent gehuldigd voor 150 wedstrijden in de hoofdmacht.

Intezar, die dit seizoen al vijf keer het net vond, vertelde in gesprek met de regionale krant De Gelderlander dat zijn beslissing een signaal is aan andere voetballers. ,,Er zijn gesprekken met meerdere spelers gaande momenteel. Ik hoop dat mijn contractverlenging voor sommigen net dat zetje in de juiste richting is, om FC Lienden trouw te blijven of juist naar de club te komen.”

Op de foto is Milad Intezar in duel met Marciano Mengerink (links) en Omar Hamdi (rechts) van VV Katwijk.