Nieuws

FC Lienden gaat door in top van het amateurvoetbal

In een extra nieuwsbrief aan de sponsors heeft FC Lienden bekend gemaakt dat het op zo hoog mogelijk niveau blijft meedoen in de top van amateurvoetbal. In december leek de club zich nog terug te trekken uit de Tweede Divisie.

Sindsdien is er vooral onder leiding van trainer Hans van de Haar (foto) een doorstart gemaakt, waardoor de hoofdmacht welswaar tegen degradatie strijdt, maar nog wel uitzicht heeft op handhaving. Ongeacht de uitkomst van dit seizoen, treedt het eerste elftal in augustus bij de nieuwe competitie dus aan in de Tweede of Derde Divisie.

De tekst van de nieuwsbrief is als volgt:

Bij deze willen wij u informeren dat er is besloten dat FC Lienden Zondag 1 ook in het voetbalseizoen 2019-2020 actief blijft. Hier zijn wederom Hans van Baal en Rianne Dees de stuwende krachten achter! Dit is natuurlijk geweldig nieuws en dit wilden wij dan ook zo snel mogelijk met u delen. Daarom ook deze extra nieuwsbrief.

Helaas zijn nog niet alle benodigde gelden binnen, maar we zijn goed op weg en verwachten dan ook dat dit goed gaat komen. Uw hulp kunnen wij hier altijd nog bij gebruiken!

Een van de belangrijkste redenen om nu definitief een keuze te maken, is om het team van Zondag 1 te gaan samenstellen.

De eerste gesprekken zullen dan ook zeer spoedig door Hans van de Haar gevoerd gaan worden. Mocht hier nieuws over zijn, dan verneemt u dat natuurlijk ook.

Wij hopen met z’n allen dat dit in de Tweede Divisie zal zijn. Maar mocht blijken dat we onverhoopt toch degraderen, dan gaan we ervoor in de Derde Divisie. Voornaamste is dat wij ook seizoen 2019-2020 van de partij zijn en we er vast en zeker een mooi jaar van gaan maken!