Nieuws

FC Lienden heeft zes spelers vastgelegd

Nadat Milad Intezar vorige week het voorbeeld gaf, heeft FC Lienden nog eens zes spelers vastgelegd. Frank Wiafe, Djamel Leeflang-Boerstra, Abdel Metalsi, Ayrton Statie en Shuremy Felomina (foto) blijven bij de club, terwijl Steven van Dijk van Jong FC Den Bosch komt.

De club heeft dit nieuws bevestigd via het officiële twitter-account. Daarmee begint het elftal voor komend seizoen vorm te krijgen na een voor FC Lienden moeilijk seizoen. In december overwogen de Betuwnaren nog om zichzelf terug te trekken uit de Tweede Divisie, maar inmiddels is het zeker dat zij op zo hoog mogelijk niveau verder gaan. Behalve Intezar hebben dus ook Wiafe, Leeflang-Boerstra, Metalsi, Statie en Felomina vertrouwen in de plannen die door Hans van de Haar vorm worden gegeven.

Verder heeft de trainer de eerste nieuweling aan zijn toekomstige selectie mogen toevoegen. De 21-jarige Steven van Dijk keepte in de jeugd onder meer bij Go Ahead Eagles, Vitesse, NEC en sinds afgelopen zomer FC Den Bosch, waarvoor de Apeldoorner uitkomt in de beloften.