Nieuws

Frenk Keukens maakt overstap van De Treffers naar Kozakken Boys

Frenk Keukens heeft overeenstemming bereikt met Kozakken Boys. Deze week tekende de rechtsback een contract tot de zomer van 2021. Keukens maakt in de zomer de overstap van De Treffers, dat hem dit seizoen huurt van TOP Oss.

De 23-jarige debuteerde in 2014 in het eerste elftal van De Treffers, nadat hij eerder in de jeugd van VVLK en de amateurtak van NEC speelde. Na vier seizoenen in de hoofdmacht van de Groesbekers tekende Keukens in 2017 een contract bij TOP Oss. Na een ongelukkig eerste seizoen, waarin blessureleed hem lang buitenspel zette, keerde Frenk Keukens (foto) op huurbasis terug bij De Treffers.

,,We hebben Frenk een aantal keer bekeken en hij maakte een sterke indruk”, aldus technisch directeur Kees Spaan van Kozakken Boys. ,,Ik vind hem één van de beste backs van de Tweede Divisie. Ook tegen ons speelde hij erg goed, zowel aanvallend als verdedigend. Hij heeft fysieke kracht en veel snelheid. Ik ben blij dat hij voor ons heeft gekozen.”

Met Keukens heeft Kozakken Boys een vervanger voor de naar BVV Barendrecht vertrekkende Tim Eekman. ,,We zijn absoluut tevreden met de selectie die we voor volgend seizoen hebben staan. Er zullen nog één, misschien twee spelers bijkomen. Ik denk dat we vooral in de breedte sterker worden, al geeft dat natuurlijk geen garantie op succes. Voor nu gaan we er alles aan doen om het huidige seizoen tot een goed einde te brengen,” aldus Spaan.

Die heeft tot nog toe de volgende selectie voor 2019/’20 samengesteld: Nils den Hartog, Quentin Jakoba, Jeffrey Rijsdijk, Leon Bot, Mats van Huijgevoort, Charlton Vicento, Aschwin Bakema, Sander Heesakkers, Mark Veenhoven, Johnny Lommers, Robert Mutzers (allen verbintenis tot medio 2020), Jeffrey Van Nuland, Sven van Ingen, Richard Arends, Don Bolsius, Nando Wormgoor, Bassou Boulghalgh, Kay Tejan en Frenk Keukens (die allen hebben getekend tot juli 2021).

Lees ook:

Van Eijma en Agatowski per direct weg bij Kozakken Boys

Tim Eekman keert terug naar BVV

Boy van de Beek verlengt zijn verblijf bij De Treffers

Lowie van Zundert naar De Treffers