Nieuws

Geblesseerde Goeman van VVSB naar GVVV

Hoewel hij al enige tijd buitenspel staat door een gebroken middenvoetsbeentje, heeft Wesley Goeman toch een transfer gemaakt binnen de Tweede Divisie. Hij gaat van VVSB naar GVVV.

De 27-jarige heeft voor een jaar getekend op de blauwe zijde van sportpark Panhuis. Wesley Goeman verkaste afgelopen winter nog van Rijnsburgse Boys naar VVSB, waar hij sinds februari met een breuk in het middenvoetsbeentje noodgedwongen moet toekijken. Eerder speelde de verdedigende middenvelder voor DHC Delft en SVV Scheveningen.

De technisch manager van de club uit Veenendaal, Rob de Boer, toonde zich een tevreden man na het vastleggen van de ervaren Goeman. ,,Wesley kan zowel in de verdediging als op het middenveld uitstekend uit de voeten. Wij zijn blij dat Wesley Goeman zich voor volgend seizoen aan onze club heeft verbonden.”

Wesley Goeman is de zestiende speler die GVVV voor volgend seizoen heeft vastgelegd. Eerder trok de club Corné Davelaar, Philip Ties, Jesse van Nieuwkerk en Tom Oostinjen al aan. Verder verlengde zij de contracten van Soufiane Laghmouchi, Joshua van den Berkt, Rodny Hofman, Danny de Leeuw, Wilco den Hartog, Jeremy de Graaf, Johan Jansen, Taoufik Adnane, Robin Mulder, Laurens van der Voort en Mart de Jong.

Op de foto is Wesley Goeman (rechts) voor VVSB in duel met Maurice de Ruiter van IJsselmeervogels.